Al meer dan 20 jaar actief in het plaatsen van kozijnen, deuren, zonwering, screens, zonwering, rolluiken en Velux, stellen wij onze expertise tot uw dienst. Onze service is gebaseerd op een keuze uit kwaliteitsproducten, ondersteuning en advies gebaseerd op het luisteren naar uw behoeften en een zorgvuldige installatie.

Ons team, bestaande uit Christophe (technisch verantwoordelijke) en Alexandre (verkoopmanager), heten u van harte welkom in onze showroom in Zaventem om al uw vragen te beantwoorden. Zij helpen u bij het vinden van oplossingen die het beste aan uw wensen voldoen door u te begeleiden bij uw keuze aan de hand van een reeks kwaliteitsproducten. Wij werken samen met merken als Pierret, Copa Home, Wilms, Velux, Schüco, Châssis Riche, Reynaerts, Feneko, Verano en Somfy. Bezorgd over uw tevredenheid, wij staan tot uw beschikking gedurende het gehele ontwikkelingsproces van uw project.

Onze teams van installateurs zorgen voor een kwalitatieve installatie van onze producten. Wij zullen ervoor zorgen dat uw investering wordt gewaardeerd om uw tevredenheid te garanderen, wat voor ons onze beste reclame blijft.

Gelegen in Zaventem (Leuvensesteenweg 526, 1930 Zaventem), zijn wij uw favoriete lokale partner voor de gemeenten Wezembeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe. Gezien de nabijheid van de ring is onze showroom perfect bereikbaar vanuit Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant! De parkeerplaats zijn tot uw beschikking. Kom ons bezoeken in onze showroom of vraag een bezoek aan onze vertegenwoordiger, om uw behoeften zo goed mogelijk te bepalen en erop te reageren. Onze offertes en adviezen zijn gratis. Genieten!